Beeldbank fotoshoot – Manon

Mijn logo en huisstijl voor Days in June fotografie werd gemaakt door  Manon van Cotton & Lace. De rollen werden daarna omgedraaid en ik ging foto’s maken voor haar beeldbank! Ik neem je graag mee in het proces en het resultaat van de shoot.

Manon haar missie is om mooie dingen te maken waar mensen echt blij van worden. Ze is behulpzaam, oprecht en betrokken in haar werk. Lang heeft ze op een plek gezeten waar ze niet echt iets voor een ander kon betekenen, en vanuit die drive is ze haar bedrijf gestart – om met haar creativiteit dingen te maken waar ze anderen gelukkig mee kan maken. De huisstijl van Manon past heel goed bij de kleuren die ik zelf ook mooi vind, dus het was niet al te moeilijk om een mooie locatie te vinden voor de foto’s. Passend bij de moderne stijl van Manon maakten we foto’s in Den Bosch in de stad. Daarnaast gingen we naar de Loonse en Drunense Duinen voor de foto’s in de natuur, passend bij de lieflijke en romantische dingen die ze maakt voor bruidsparen.

Het was een prachtige warme middag, waarbij we met de cabrio van Manon door Brabant hebben gecrosst met onze haren in de wind. Heerlijk! Daarnaast hebben we samen veel gelachen en gekletst tijdens de shoot. Het is elke keer weer zo leuk om te zien dat iemand steeds meer op zijn gemak gaat voelen en ook op het einde van de shoot zelf suggesties gaat doen door uit zichzelf gaat zitten of staan op een leuke manier.

Net zoals veel mensen zag Manon er in eerste instantie tegenop om op de foto te gaan. Ik snap dat helemaal, want het is ook iets waar je uit je comfort zone stapt. Het was daarom ook mijn doel er vooral een leuke middag van te maken en samen te werken aan een mooi resultaat. Eentje waarbij Manon achteraf kon zeggen: dit ben ik en hier sta ik voor! En dat is helemaal gelukt. Kijk je mee naar de foto’s?

Wil je ook een mooie beeldbank van foto’s die je voor je communicatie kan gebruiken? Ik help je graag! Graag ga ik met je in gesprek over jou en je bedrijf. Meer informatie en de prijzen van beeldbank fotoshoots vind je op deze pagina.