Je bent je bedrijf begonnen vanuit een bepaalde passie.

Een liefde voor iets wat uniek is voor jou. Door dit verhaal te communiceren, zet je de eerste stap tot het bouwen van een waardevolle relatie met jouw klant. Goede foto’s zijn daarbij een absolute must. Ze ondersteunen jouw boodschap en zorgen dat je opvalt, terwijl je laat zien wie jij bent en waar je voor staat. Jezelf laten zien is tegenwoordig belangrijker dan ooit, want in de overvolle stroom van informatie die klanten ontvangen, willen ze graag weten met wíe ze in zee gaan.

Waarom heb jij een beeldbank nodig?

 • Met de juiste foto’s val je op en trek je de aandacht;
 • Wanneer het beeld matcht met jouw boodschap, wordt jouw boodschap beter onthouden;
 • Je zorgt voor consistentie in je communicatie en bouwt herkenning en vertrouwen op.

Door jezelf te laten zien blijf je dichtbij je eigen waarden en voel je je zelfverzekerd in je communicatie.

Of je nu startend bent of al langer in je business zit, voor elke ondernemer is een beeldbank relevant. Ik ga graag met jou het gesprek aan om te ontdekken wat het is dat je wilt uitdragen en welke beelden je hiervoor nodig hebt.

Mijn werkwijze

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom besteden we samen voorafgaand aan de shoot aandacht aan jou en je bedrijf. Benieuwd welke stappen we doorlopen?

Via het contactformulier laat je me weten wie je bent en wat je doet. We plannen vervolgens samen een call in, om dit verder te bespreken.

In deze call maken we kennis met elkaar en stel ik je wat vragen over jou en je bedrijf. Ik ben benieuwd naar het pad dat je hebt bewandeld om hier terecht te komen. Samen te kijken wat voor soort foto’s je nodig hebt, en of er een match is tussen ons.

Nog steeds enthousiast? Top! Dan maak ik op basis van ons gesprek een offerte. Wanneer deze akkoord is, stuur ik je een aantal vragen toe zodat ik aan de slag kan met een plan voor jouw fotoshoot.

Ik zet je aan de slag met enkele vragen, bijvoorbeeld: wat zijn jouw kernwaarden of waar ben je trots op? Ook vraag ik je enkele voorbeeldfoto’s te zoeken die jou aanspreken. Een leuke opdracht om te doen, want ik daag je uit dichtbij jezelf en je bedrijf te blijven, en na te denken over hoe je jezelf visueel zou willen presenteren.

Op basis van jouw input ga ik aan de slag met een plan voor jouw fotoshoot. Ik kijk naar mogelijke locaties die de sfeer van jouw boodschap het beste weergeven. Ook geef ik je tips & tricks voor de fotoshoot mee, zodat je voorbereid aankomt! Vanuit het plan kiezen we vervolgens samen de definitieve locatie(s) uit.

De dag van de fotoshoot wordt een gezellige en leuke dag. We gaan aan de slag met alles wat we hebben voorbereid. Ik laat je tussendoor wat foto’s zien, en zo werken we samen naar een mooi resultaat waar je met een goed gevoel mee naar huis gaat.

Binnen twee weken na de fotoshoot ontvang je de foto’s in een online galerij, waar je vervolgens zelf een selectie uit mag maken. De galerij blijft een tijdje online staan, dus mocht je op een later moment nog foto’s willen bijbestellen, dat kan dat altijd! Ook help ik je met de toepassing van de foto’s. Heb je bijvoorbeeld een uitsnede nodig voor je LinkedIn-profielfoto, of voor een banner op je website? Ik maak deze graag voor je. Ook ontvang je een handige guide voor het optimale gebruik van je foto’s.

Help!

Een fotoshoot doen roept vaak allerlei vragen op. Ik beantwoord ze graag voor je.
Mis je nog iets? Neem dan gerust contact op.

Geloof me, dat is helemaal niet gek. Ook ik vind het maar ongemakkelijk om voor de camera te staan. Daarom geloof ik een een goede voorbereiding van een fotoshoot. Zodat we tijdens de shoot alleen maar hoeven te focussen op jou, en je lekker comfortabel voelen voor de camera. Zodat het een leuke ervaring wordt waar je met plezier op terugkijkt.

Een vraag die vaak voorbij komt maar gelukkig geen moeilijk antwoord heeft. Doordat we samen duiken in je bedrijf en je merk kunnen we daar je kleding qua stijl en gevoel op aanpassen. Ik geef je daar de tips voor, maar het belangrijkste is dat je je lekker voelt⁠ in wat je draagt! Ik bied ook styling aan voor als je nog extra hulp wilt.  Boek dan een stijlsessie voorafgaand aan de fotoshoot, en zoek samen met Lisa van The Woman You Are de kleding uit.

Op basis van de input die je geeft voor het plan voor de fotoshoot geef ik enkele opties voor locaties. Naast dat de locatie fotogeniek moet zijn, is het fijn als de locatie bij je past – iets wat je kent of dichtbij je staat. Je eigen kantoor bijvoorbeeld, of een plek waar je graag bent in je vrije tijd. We gaan op zoek naar gratis locaties, de kosten voor een betaalde locatie zitten niet inbegrepen in de fotoshoot zelf.

Pakketten en tarieven

Hieronder staan de verschillende pakketten die ik aanbied, toegepast op de fase waarin je je als ondernemer bevindt. Hoe meer je actief bent over verschillende kanalen, des te meer variatie je wilt in je foto’s, en dus ook een uitgebreidere fotoshoot. Advies nodig over welk pakket bij jou past? Ik denk graag met je mee.

 • A good start

  Een goed begin is het halve werk

 • €325,-
 • 1 uur fotografie en 15 foto’s
 • 2 outfits op 1 locatie
 • incl. kennismaking, briefing én persoonlijk fotoshootplan
 • incl. handige guide voor het optimale gebruik van je foto's
 • Show who you are

  Voor je website én verdere zichtbaarheid online

 • €495,-
 • 2,5 uur fotografie en 30 foto’s
 • 3 outfits op 2 locaties
 • incl. kennismaking, briefing én persoonlijk fotoshootplan
 • incl. handige guide voor het optimale gebruik van je foto's
 • plus je foto's in alle nodige formaten/uitsnedes opgeleverd
 • Tell your story

  Een verhaal dat staat als een huis

 • €695,-
 • 4 uur fotografie en 50 foto’s
 • 4 outfits op 3 locaties
 • incl. kennismaking, briefing én persoonlijk fotoshootplan
 • incl. handige guide voor het optimale gebruik van je foto's
 • plus je foto's in alle nodige formaten/uitsnedes opgeleverd

Alle prijzen zijn excl. btw en reiskosten tot 50 km – anders €0,25 extra per kilometer.
De foto’s worden binnen 14 dagen opgeleverd. Extra foto’s kunnen worden bijbesteld.

“Djana werd ingeschakeld als professioneel fotograaf binnen een adviestraject die ik volg bij Britt Noppen van Publiekfabriek. De deskundige aanpak binnen hun samenwerking gaf mij enorm veel vertrouwen. Hierdoor kon ik de controle gemakkelijk loslaten en me volledig focussen op mijn deel zoals kleding, make-up en vooral ontspannen zijn. De foto shoot duurde in totaal twee uur en ik heb er werkelijk van genoten. Alles ging als vanzelf, als Djana ging lachen dan lachte ik mee. Ze heeft oog voor elk detail en voelt extreem goed aan wat wel en niet nodig is om mijn kernwaarden van mijn bedrijf goed met beeld uit te drukken. Ik was werkelijk verpletterd met het eindresultaat en wilde niet eens kiezen maar heb alle foto’s afgenomen. Kortom, Djana beveel ik je als professioneel fotograaf aan als je je merk krachtig neer wil zetten!”

Leonie Dekker – 4Good Mourning

Partners

Ondernemers waar ik graag mee samenwerk en die de link tussen branding, visuele identiteit en zichtbaarheid helemaal compleet maken. Interesse naar de mogelijkheden als toevoeging aan jouw fotoshoot? Neem dan contact met mij op.

Britt – Publiekfabriek

Als LinkedIn contentspecialist leert Britt professionals de juiste mensen aantrekken door zichtbaar te zijn met waardevolle content. Op een leuke manier doelgericht te werk gaan op LinkedIn, waardoor je zoveel mogelijk mensen vooruit kunt helpen met datgene waar je inhoudelijk goed in bent. Door middel van Britts methode bouwen nu alleen al 100+ professionals dagelijks aan hun online expertstatus en klantenbestand en is de online wereld een heel aantal vernieuwende visies rijker. Britt werkt graag volgens de practice what you preach-werkwijze, waardoor ze zelf ook dagelijks 10.000+ professionals op LinkedIn inspireert het (professionele) hoofd boven het maaiveld uit te steken.

Lisa – The Woman You Are

Lisa van The Woman You Are is stijlcoach en stylist. Ze helpt vrouwen om uit te dragen wie ze écht zijn door hun kledingstijl te matchen met hun persoonlijkheid. Ze wordt er blij van om vrouwen te laten stralen doordat zij zich helemaal fijn en zelfverzekerd voelen. Lisa kan mensen goed op hun gemak stellen, luistert goed en heeft oog voor detail. Daardoor kan ze met het grootste gemak kleding uitzoeken voor fotoshoots die volledig passen bij de uitstraling van jou als ondernemer. Naast stijlcoach is Lisa ook marketeer. Daardoor kijkt ze ook vanuit marketing- en brandingwaarde mee naar jouw fotoshoot!