Marloes – Goals on Heels

personal branding fotoshoot incl. styling

Marloes van Goals on Heels is coach, of beter gezegd: personal cheerleader. Ze zorgt ervoor dat vrouwen zichzelf niet vergeten en helpt ze écht geluk te ervaren in hun werk en leven. De waarden die centraal staan zijn authenticiteit, plezier, geluk en dóen. Haar doelgroep bestaat uit jonge ondernemende vrouwen die op zoek zijn naar hun levensmissie. Marloes houdt van groen en bos, maar voelt zich ook senang in een speelgoedwinkel, want “diep van binnen ben ik eigenlijk nog een kind dat met al het speelgoed wil spelen”, licht ze toe. Verder houdt Marloes van bloemen, roze en glitter.

Op basis van onze gesprekken heb ik samen met stijlcoach Lisa (The Woman You Are), een concept gemaakt. In dit concept staat omschreven hoe we de fotoshoot conceptueel voor ogen hebben. Het gaf Marloes een indruk van de beelden. We gingen hierbij voor een persoonlijke, authentieke sfeer in een natuurlijke omgeving.

De fotoshoot

Op de dag van de fotoshoot heeft Lisa Marloes gestyled bij de kast. Er zijn verschillende combinaties gemaakt. Hierbij is rekening gehouden met zo min mogelijk omkleden, maar wel zo veel mogelijk verschillende looks. Ook hebben we props uitgezocht om die dag te fotograferen. Zo hebben we een teddybeer, tutu en mala meegenomen. Belangrijke items voor Marloes waar ze ook een bepaald verhaal omheen kan vertellen. Deze props zijn daarom ook gefotografeerd voor de beeldbank.

Belangrijk vonden we ook om luchtigheid en speelsheid uit te stralen. Marloes kreeg namelijk de feedback dat ze uitstraalt dat ze een high end (lees: dure) coach is, terwijl zij zich niet in het high end prijssegment bevindt.

Marloes verscheen online vaak in roze kleding. Hier hebben we wat variatie in aangebracht, zonder de kernwaarden te verliezen. Om plezier, authenticiteit en geluk ook voelbaar te laten worden op beeld hebben we een lievelingsplaylist van Marloes opgezet. Daar zijn hele mooie beelden uitgekomen!

De ervaring van Marloes

“Eind van de zomer heb ik met Djana en Lisa een geweldige styled fotoshoot dag gehad. Van te voren kreeg ik twee zeer uitgebreide vragenlijsten om de shoot zo goed mogelijk voor te bereiden, één helemaal op het gebied van styling en de ander op het gebied van fotografie. Op de dag zelf was ook duidelijk dat deze voorbereiding er ook echt voor zorgde dat de shoot helemaal vlekkeloos verliep en dat er een resultaat uit zou komen wat naadloos aansloot bij wat ik wil uitstralen met Goals on Heels.
Ze waren beide heel professioneel en tegelijk persoonlijk, alsof ik twee goede vriendinnen over de vloer had die ervoor zorgden dat ik zo goed mogelijk op de gevoelige plaat werd vastgelegd. Ze hebben er voor mij een ontspannen fotoshoot van gemaakt met prachtig resultaat. Het was echt een feestje om met dit duo samen te werken!”

Het resultaat