MK2 Software

beeldbank fotoshoot

Ondanks dat mijn voornaamste doelgroep zzp’ers is, fotografeer ik ook graag andere kleine bedrijven met een persoonlijke aanpak. MK2 Software is specialist in business intelligence, datawarehousing, big data en multichannel marketing. De wens van het bedrijf was om via nieuwe foto’s op een persoonlijke manier de professionaliteit uit te stralen die ze hebben. Bij MK2 werken voornamelijk jonge mensen met een enorme passie voor IT – harde werkers met een gezonde dosis humor. Een persoonlijke aanpak, gedrevenheid en professionaliteit is waar het bedrijf voor staat.

Op basis van de oriënterende vragen die ik heb gestuurd heb ik een plan gemaakt voor de fotoshoot. Hierin kwamen we tot de conclusie dat de foto’s levendig moesten worden, en plezier moesten uitstralen, zonder daarbij de autoriteit en professionaliteit te verliezen.

De fotoshoot

Gelukkig heeft het bedrijf een prachtige locatie gelegen in een net zo mooie omgeving, dus het maken van de foto’s op kantoor was geen probleem. Tijdens de fotoshoot focuste me ik op het maken van verschillende soorten foto’s. Foto’s van mensen aan het werk, in een vergadering of bij de koffieautomaat – én foto’s die de sfeer van het bedrijf uitstralen. Wanneer ik aan de slag ga houd ik altijd het doel van de foto’s voor ogen. Ze werden namelijk gebruikt op de website, maar ook voor vacatures op LinkedIn of in PowerPoints. Een toffe groepsfoto was natuurlijk ook een must.

De ervaring van MK2 Software

“We zochten een fotografe voor professionele foto’s van ons team voor onze website. We vonden Djana, die voor ons hele mooie foto’s heeft gemaakt. Professioneel en zakelijk, maar met een vrolijke uitstraling. Helemaal zoals wij hebben geprobeerd duidelijk te maken tijdens de voorbesprekingen. Djana heeft geluisterd naar onze wensen en daarop goed geanticipeerd. Dus Djana, dank je wel! We zijn blij met het resultaat.”

Het resultaat