Paulien Kruiper

personal branding fotoshoot incl. styling

Paulien is voedingsdeskundige en buitendiëtiste, wat wil zeggen dat ze de gesprekken met haar cliënten buiten voert, tijdens een wandeling in de natuur. Dit doet ze omdat ze mensen wil laten ervaren dat zij onderdeel zijn van de natuur, en dat de natuur hen kan helpen dichterbij zichzelf te komen. Daarnaast wil ze de wereld beter achterlaten dan dat deze nu is. Door bewust te worden van de natuur en de invloed van ons voedingspatroon op de wereld, combineert ze haar visie met voeding. Daarnaast zorgt eten weer voor verbinding en dat je elkaar kunt gaan zien. Verbinding, oprechtheid, aandacht en harmonie staan daarom centraal bij Paulien. Haar doelgroep bestaat uit vrouwen die een relatie hebben met eten die uit balans is, vaak door dieperliggende factoren. Ze wil hen laten ervaren dat door de juiste keuzes te maken eten geen last wordt, maar iets waar je van kunt genieten.

Paulien zocht voor haar unieke aanpak bijpassende foto’s, met een natuurlijke, rustige uitstraling – maar zeker niet te saai. Stijlcoach Lisa (The Woman You Are) werd ook aangesloten op dit project en we gingen aan de slag met een concept voor Pauliens fotoshoot.

De fotoshoot

Gezien de natuurlijke insteek van Paulien (“ik wil voedsel brengen op de plek waar het hoort: in de natuur”), stond het buiten kijf dat we Paulien in een buitenomgeving zouden fotograferen. Daarnaast kozen we nog voor twee locaties waarbij Paulien bezig kon zijn met voeding: in haar eigen keuken, maar ook bij Kweekland in Arnhem, een stadstuin waar zij regelmatig workshops organiseert.  We begonnen bij Paulien thuis, waar Lisa een stylingsessie deed bij de kast. Met de verschillende locaties in ons achterhoofd werd er gekozen voor outfits passend qua kleur bij deze locaties, met de mogelijkheid om snel te wisselen door het toevoegen van bijvoorbeeld een vestje of accessoire. De focus van de shoot lag op Paulien zelf en het uitstralen van haar kernwaarden, en dat is gelukt! Het resultaat is een uitgebreide set aan foto’s met een lange houdbaarheid, omdat ze door de seizoenen heen gebruikt kunnen worden.

De ervaring van Paulien

“De fotoshoot inclusief de styling heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde me op mijn gemak bij Djana en Lisa. Ze zijn rustig, dringen niks aan je op maar lieten mij juist echt mezelf zijn. Djana fotografeert heel natuurlijk, ik had niet het gevoel dat ik steeds moest poseren. Lisa bleef er de hele tijd actief bij waardoor we steeds goed voorbereid op een nieuwe locatie begonnen. Het was leuk om te doen met een heel mooi resultaat, een grote variatie aan foto’s om mij en mijn bedrijf goed te laten zien! Lisa en Djana, dankjewel!”

Het resultaat