Rianne – durfteverbinden.nl

personal branding fotoshoot

Als partner van Britt van de Publiekfabriek verzorg ik vaak de fotoshoots binnen haar LinkedIn-adviestrajecten. Zo kwam ik in aanraking met Rianne Kuik van durfteverbinden.nl. Wat ze doet kan ze zelf het beste verwoorden: “Ik inspireer, motiveer en begeleid klanten. Hierdoor zijn ze in staat om stappen te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling en in teamontwikkeling. Dit met meer creativiteit, betrokkenheid en daadkracht als resultaat. Doordat er sprake is van veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid dalen het ziekteverzuim en verloop, neemt innovatiekracht toe en krijgt het bedrijfsresultaat een boost. Aangezien ik veel met leidinggevenden werk, zie je met name het positieve effect van moedig leiderschap. Er komt beweging in organisaties en teams.”

Een mooi verhaal, en wat nog meer bijzonder maakt aan Rianne is dat zij onlangs door Brené Brown zelf is opgeleid en gecertificeerd tot Dare to Lead™ Facilitator. Dat betekent dat haar boodschap gaat over moed, kwetsbaarheid en eerlijkheid. Ontzettend inspirerend! Deze boodschap mag daarom begeleid worden met foto’s die professionaliteit en kwaliteit uitstralen.

Binnen het adviestraject van Britt gaan ondernemers aan de slag met het formuleren van o.a. hun doelen en kernwaarden. De focus op de foto’s van Rianne lag vooral op het zichzelf laten zien binnen de juiste context voor haar doelgroep. Hierbij is het belangrijk zowel portretfoto’s, foto’s “in actie” als foto’s van middelen te hebben, zodat er een gevarieerde beeldbank ontstaat.

De fotoshoot

De fotoshoot vond plaats op een locatie de alle mogelijkheden bood die we zochten. Ik kon foto’s van Rianne zelf maken, maar ook van haar wanneer ze aan het presenteren is. Daarnaast is haar opleiding bij Brené Brown ook een belangrijk onderdeel, dus enkele foto’s die dit verbeelden waren ook onmisbaar. Ten slotte gaf de locatie ook de ruimte om buiten foto’s te maken, iets wat ook past bij Rianne. Ze is een buitenmens dat houdt van wandelen om haar gedachten leeg te maken en de mentale rust te bewaren. Dit hebben we ook gefotografeerd. Het resultaat is een enorm gevarieerde set aan foto’s die ze voor verschillende doeleinden kan gebruiken!

De ervaring van Rianne

“Het was een feestje mijn fotoshoot met Djana. Op een natuurlijke en ontspannen manier wist Djana mij in een mum van tijd een comfortabel gevoel te geven voor de camera. Haar natuurlijke manier van aanwezig zijn, maakte dat ik helemaal vergat dat er een fotograaf in de ruimte was tijdens mijn werkzaamheden. Het resultaat: kiespijn. Zoveel mooie foto’s om uit te kiezen, het is bijna niet te doen. Ik kan iedereen die foto’s wil waarop je te zien bent als jezelf aanraden om met Djana samen te werken. O ja, ze is ook nog eens heel betrouwbaar, snel en professioneel. Een echte vakvrouw.”

Het resultaat