Sietsma & Sietsma

personal branding fotoshoot

Herman & Arrien Sietsma zijn adviseurs in het publieke domein. Ze adviseren het management bij lokale overheden in Nederland en hebben te maken met complexe vraagstukken. Een serieus onderwerp met ook een serieuze doelgroep. Met de komst van een nieuwe website en huisstijl stond Sietsma & Sietsma voor een uitdaging. Professionaliteit en betrouwbaarheid uitstralen, maar op een manier de past bij hun werkwijze: energiek, kwalitatief, resultaatgericht en modern.

Na het zien van de huisstijl met de kleuren oranje en wit, en de opzet van de nieuwe website, was het aan mij de taak passende locaties te vinden in de omgeving van Arnhem. De focus op de foto’s zou hoe dan ook liggen op Herman en Arrien, om een persoonlijke touch te geven, met de wens ruimte over te laten voor eventuele teksten in headers of ander materiaal. Gelukkig zijn er in Arnhem twee locaties die bij uitstek geschikt waren voor deze fotoshoot. Het station voor de moderne en zakelijke uitstraling, en de Rozet voor de warme, energieke uitstraling.

De fotoshoot

Voor zowel Sietsma & Sietsma als voor mij was het een ongewone dag. Voor hen omdat een fotoshoot geen dagelijkse kost is, voor mij omdat de doelgroep nieuw was. Ik nam ze daarom mee in het proces, liet ze tussendoor de foto’s zien en vroeg om feedback. Samen werkten we zo aan het gewenste resultaat. Het werd uiteindelijk een gezellige en productieve ochtend waarbij we uit zijn gekomen op een set aan foto’s die precies de balans laat zien die ze willen uitstralen: professioneel en modern, maar met een warm en vertrouwd gevoel.

Het resultaat