Ervaringen met Reveal Your Brand

Benieuwd naar wie er voor je zijn gegaan en hoe het was?

“We zochten een fotografe voor professionele foto’s van ons team voor onze website. We vonden Djana, die voor ons hele mooie foto’s heeft gemaakt. Professioneel en zakelijk, maar met een vrolijke uitstraling. Helemaal zoals wij hebben geprobeerd duidelijk te maken tijdens de voorbesprekingen. Djana heeft geluisterd naar onze wensen en daarop goed geanticipeerd. Dus Djana, dank je wel! We zijn blij met het resultaat.”

MK2 Software

“Als je foto’s wil laten nemen, heb je vooraf eigenlijk al stiekem een geïdealiseerd beeld van hoe die foto’s eruit moeten zien, het plaatje in je hoofd. En vaak is dat jammer, omdat het beeld in je hoofd meer geromantiseerd is dan het in de realiteit uitpakt. Volgens mij vinden veel mensen het daarom ook niet leuk om op de foto moeten of willen ze foto’s van zichzelf gewist hebben. Maar bij Djana is het anders. Ze laat je vooraf bewust nadenken over de uitstraling en het gevoel dat jij in je foto’s wilt en ze zorgt ervoor dat je dit met haar deelt. Ze heeft het in zich om aan te voelen wat jij wilt en kan dit vervolgens ook vastleggen. Het was een samenwerking waarbij ik haar vertelde wat ik wilde en zij met haar expertise doorvroeg en het vastlegde. Haar foto’s hebben mijn geromantiseerde beeld zelfs overtroffen 😉 Echt een absolute aanrader.”

Johnny - De Beweegreden

“Het was een feestje mijn fotoshoot met Djana. Op een natuurlijke en ontspannen manier wist Djana mij in een mum van tijd een comfortabel gevoel te geven voor de camera. Haar natuurlijke manier van aanwezig zijn, maakte dat ik helemaal vergat dat er een fotograaf in de ruimte was tijdens mijn werkzaamheden. Het resultaat: kiespijn. Zoveel mooie foto’s om uit te kiezen, het is bijna niet te doen. Ik kan iedereen die foto’s wil waarop je te zien bent als jezelf aanraden om met Djana samen te werken. O ja, ze is ook nog eens heel betrouwbaar, snel en professioneel. Een echte vakvrouw.”

Rianne - durfteverbinden.nl

“Djana is een hele fijne fotograaf om als videograaf mee samen te werken. Samenwerken met haar voelt heel natuurlijk en is daarnaast ook ontzettend gezellig. Daarnaast heeft Djana ook portretfoto’s voor mijn bedrijf gemaakt, waardoor ik ook zelf ervaarde dat ik als klant op mijn gemak werd gesteld. Last but not least: heel blij met de foto’s!”

Manon - Mint Deer

“Djana stelt je heel erg op je gemak. Ze straalt een bepaalde rust uit waardoor je je vrij voelt om jezelf te zijn en jezelf te laten zien tijdens een shoot. Ik was erg gespannen maar dit viel al snel van me af. Gedurende de photoshoot werd ik steeds enthousiaster en dit kun je ook terugzien in het eindresultaat. Ik ben heel blij met de foto’s. Daarnaast is Djana bereid om net dat stapje extra te zetten door bijvoorbeeld nog even met je mee te denken of je ergens mee te helpen. Dat is heel fijn.”

Steffanie - Results and Happiness

“Djana luistert naar je wensen, neemt de tijd om jou, je mimiek en de setting te observeren, waarna ze met een paar handelingen en tips (aan jou) de mooiste foto’s van je schiet. Ze geeft je een heel vertrouwd gevoel waardoor je jezelf kunt zijn voor de camera met prachtige foto’s als resultaat.”

Stefanie - Studio Blondhout

“Een hele fijne middag gehad tijdens de shoot, terwijl ik eigenlijk niet van camera’s houd. Het contact met Djana was vanaf het begin prettig, de afhandeling m.b.t. het bewerken van de foto’s was ook erg snel. Ik ben super tevreden!”

Merel Taat