Foto’s voor jouw branding: zo kan het ook!

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, is het ontzettend belangrijk om jezelf te laten zien. Jij bent immers wie erachter zit, en potentiële klanten vinden het super fijn om te weten met wie ze te maken hebben. Het geeft een gevoel van vertrouwen, een belangrijke basis om mee verder te gaan. Jezelf laten zien kan op verschillende manieren, en het maken van passende foto’s is daar een van. Dit kun je doen op een manier die bij jou en je bedrijf past. Iedereen is namelijk anders, en zo ook ieder bedrijf. Graag laat ik je twee voorbeelden zien van hoe je op een unieke manier jezelf kunt laten zien.

Liana – Eigenwijz Advies

Liana is expert op het gebied van social media, en naast het beheren van verschillende kanalen voor haar klanten, geeft ze ook workshops. Toen ik haar vroeg wat ze graag wilde uitstralen in haar foto’s, kwam uiteraard haar bedrijfsnaam naar voren. Eigenwijs moest het zijn, een tikkeltje anders dan anders. Voor haar is het namelijk belangrijk klanten uit te dagen hun unieke boodschap naar buiten te brengen middels social media, zodat zij zo boven het maaiveld uit kunnen steken. Ik vond een toffe locatie in Haarlem die perfect bij Liana paste, de Haarlemmer Kweektuin. Ze slaakte nog net geen gil van geluk toen ze de toffe Chesterfield-banken zag, en de vele leuke andere props zoals een piano. Kijk mee:

Johnny – De Beweegreden

Johnny is opgeleid tot gedragspsycholoog en daarnaast fervent sporter. Hij wil mensen helpen via de kennis uit de gedragspsychologie hun sportieve doelen te behalen, met zijn bedrijf De Beweegreden. Het werd geboren uit herkenbaarheid, want hij liep zelf ook tegen belemmerende gedachtes op toen hij bepaalde doelen wilde bereiken. In de foto’s wilde hij beide kanten van zijn dienst laten zien: het luisteren en werken aan dat wat je tegenhoudt, en daarnaast het fysiek helpen bij het sporten. Het industriële decor van het Vasim-terrein in Nijmegen paste perfect bij zijn huisstijl en moderne inslag.

Ik hoop je met deze voorbeelden geïnspireerd te hebben ook na te denken over wat het is wat jij wil laten zien. Ik denk graag met je mee over hoe we dat door kunnen vertalen naar beeld! Lees de informatie op mijn website, of neem direct contact met me op.