Facts

30 jaar en 1.82 meter lang
geboren in Sarajevo (Bosnië), opgegroeid in het Brabantse Someren en inmiddels woon ik in Nijmegen
naast plaatjes schieten draai ik ze ook
volg me op mijn persoonlijke Instagram

Hi! Ik ben Djana.

Ik leg jouw verhaal op een persoonlijke manier vast, die de liefde voor jouw bedrijf laat zien op een unieke en passende manier. Dit doe ik omdat ik net zoals jij mijn bedrijf ben begonnen vanuit een bepaalde passie. Iets wat er altijd is geweest, maar in mijn geval niet altijd aan de oppervlakte. Ik neem je graag mee in mijn bewandelde weg hier naartoe.

Een creatieve datanerd

Mijn passie voor fotografie dateert uit het Hyves-tijdperk. Hierdoor ontdekte ik mijn liefde voor portretfotografie en het in contact staan met mensen tijdens een fotoshoot. Mijlpalen vastleggen en persoonlijkheden naar boven halen op een comfortabele manier, dat is elke keer een fijne uitdaging. Fotografie was toen de creatieve uitlaatklep voor mijn professionele leven. Ik studeerde Communicatiewetenschap met een specialisatie in Journalistiek en Media, en ben na mijn studie aan de slag gegaan als marktonderzoeker en projectmanager bij een mediabureau in Amsterdam. Ik heb gewerkt voor grote gevestigde merken als Bolletje en TUI, en met mijn hoofd in de cijfers heb ik veel kennis opgedaan over marketing, media en branding.

Hoewel ik genoot van mijn werk (ik ben en blijf een datanerd), kwam door een persoonlijke gebeurtenis aan het licht dat ik mijn passie een kans moest geven. Mijn moeder overleed aan de gevolgen van de ziekte van Alzheimer, en mijn leven stond ter evaluatie. Ik wilde terug naar het in contact staan met mensen en hun verhalen vertellen. In 2018 heb ik mijn bedrijf Days in June fotografie gestart. In eerste instantie nog breed om te ontdekken waar mijn hart ligt, maar al gauw vond ik mijn kern en zo ontstond ook mijn tweede label Reveal Your Brand waar je nu bent.

Je klanten verliefd laten worden op wat je doet

Liefde staat in mijn werk centraal. De liefde voor elkaar, die ik vastleg tijdens bruiloften voor Days in June, maar ook liefde voor wie je bent en wat je doet. Ik geloof dat je deze liefde moet delen, om ook je klanten verliefd te laten worden op jouw bedrijf. Het fantastische gevoel dat er ontstaat als je doet waar je van houdt, voor de mensen die dat zien en waarderen, gun ik elke ondernemer.

Daarnaast geloof ik een goede voorbereiding door samenwerking. Ik hoor graag meer over jou, je bedrijf en waarom je doet wat je doet. Samen kijken we naar je doelstellingen, je communicatie en je gewenste uitstraling. Dit resulteert in een concept voor jouw fotografie, waar we hebben gekeken naar passende locaties en outfits, zodat we tijdens de fotoshoot alleen nog maar hoeven te focussen op jou. Een fotoshoot is geen dagelijkse kost en dat weet ik. Ik breng je op een rustige manier op je gemak en zorg ervoor dat je met plezier terug kan kijken op deze dag.

Enthousiast geworden?

Bekijk de cases, lees meer informatie, of neem contact met mij op. Ik hoop je te zien voor mijn camera!