Reveal Your Brand-course: branding & beeldbank in één

28 september, 12 oktober en 26 oktober in Arnhem

 

Jij als ondernemer bent je eigen merk. Je bedrijf is immers gestart vanuit een bepaalde drive, die uniek is voor jou. In een tijd waarin we worden overspoeld door communicatie, is het belangrijker dan ooit jezelf te laten zien aan je klanten. Zo kun je namelijk boven het maaiveld uitsteken terwijl je tegelijkertijd ontzettend dichtbij jezelf blijft. Klinkt goed toch? Maar hoe doe je dat op de juiste manier, en hoe bouw je van je bedrijf een sterk en persoonlijk merk? Kortom: how to reveal YOUR brand?

Samen met Lisa van de Internetschool geef ik een 3-daagse cursus waarin we je helpen deze vragen te beantwoorden. We bouwen samen jouw merkverhaal en doen daarnaast een beeldbank-fotoshoot, zodat je gelijk concreet aan de slag kunt met een heldere communicatiestrategie.

Na deze course:

  • Ben je in staat om je eigen unieke plek in de markt in te nemen
  • Kun je blijvend en consistent uitdragen wie je bent
  • Heb je een persoonlijke duurzame beeldbank van 30 foto’s die je kunt blijven inzetten
  • Beschik jij over de handvatten om content te produceren, maar ook voor andere marketing/sales acties
  • Heb je een duidelijke richting voor ogen

Dag 1: Jouw merkverhaal (t.w.v. €640,-)

Tijdens deze eerste dag gaan we heel concreet aan de slag met jouw merkverhaal. Je krijgt helder wat je missie, visie en kernwaarden zijn. Ook maken we je ideale klant concreet en weet je wat jouw centrale boodschap wordt.

Verwacht geen kant-en-klaar praatje en achteroverzitten, nee! 🙂 We gaan samen aan de slag en inspireren elkaar. We geloven in de kracht van elkaar versterken en opbouwen.

Programma

Wie ben jij – voorstelbox
Wat is jouw droom: missie, visie, kernwaarden
Kernwaarden vertalen naar marketing
Hoe ziet jouw ideale klant eruit
Wat wordt je centrale boodschap
Briefing voor de fotoshoot

Aan het einde van deze dag heb jij het Reveal Your Brand merkcanvas helemaal helder voor jouw merk. Dit is een concreet startpunt voor je strategie, de fotoshoot van dag 2 en je contentplanning.

Dag 2: Je persoonlijke beeldbank incl. stijlconsult (t.w.v. €460,-)

Nadat je hebt vastgesteld wat jouw merkverhaal is, is het tijd om dit vast te leggen met een fotoshoot! We gaan een uur fotograferen op een locatie gekozen naar aanleiding van je briefing. Na de fotoshoot ontvang je een gallery met de foto’s, waar je er zelf 30 uit mag kiezen. Het resultaat is een beeldbank waar je een fijne tijd mee vooruit kunt en je kan gebruiken in je communicatiestrategie.

Dag 3: De ontbijtsessie

Je hebt je merkverhaal en je beeldbank in orde. Tijd om te knallen! We geven je nog een paar laatste tips & tricks over hoe je van strategie naar toepassing kan gaan door middel van een contentplanning. Ook praten we samen na over de course. Want wij weten als geen ander dat het bouwen aan je merk een voortdurend proces is waar het ontzettend fijn is te kunnen sparren met anderen.

Voor wie is Reveal Your Brand?

De Reveal Your Brand-course is zowel voor starters, als voor ervaren ondernemers die graag meer grip willen krijgen op hun communicatiestrategie en daarnaast een mooie beeldbank aan foto’s willen voor hun website en social media.

Data & tijden

zaterdag 28 september – 10:00-16:00
zaterdag 12 oktober – shoot van anderhalf uur op locatie
zaterdag 26 oktober – 09:00-12:00

Locatie

Arnhem e.o.

Investering

De totale waarde van de course bedraagt €1100, maar je betaalt slechts €649*! Er zijn 4 plekken beschikbaar in Reveal Your Brand. De course is inclusief eten & drinken.

*Exclusief btw, tevens is het mogelijk in termijnen te betalen

Wie zijn wij

Djana

Djana Djordjevic (27) is portretfotograaf. Al sinds het Hyves-tijdperk staan mensen voor haar camera en heeft ze honderden mensen weten te verblijden. Daarnaast heeft ze een achtergrond in communicatie en heeft ze als marktonderzoeker bij een mediabureau gewerkt voor verschillende grote Nederlandse merken, zoals Bolletje en TUI. Hierdoor weet ze als geen ander hoe belangrijk branding is voor ondernemers, en dat goede foto’s een goed merkverhaal kunnen ondersteunen en versterken. Haar uitgangspunt? Op een persoonlijke en liefdevolle manier jezelf en je bedrijf laten zien, om van je klanten ambassadeurs te maken.

Lisa

De afgelopen 8 jaar heeft Lisa Pieplenbosch (30) als online marketeer gewerkt aan zowel klant- als bureauzijde. Begin dit jaar is zij samen met haar man Jesse De Internetschool gestart, waarbij zij ondernemers coachen op het gebied van (online) marketing. Daarnaast heeft ze de Zelfbeeld & Styling academy The Woman You Are opgericht. Ze coacht vrouwen naar een positief en krachtig zelfbeeld. De styling voorafgaand aan de fotoshoot wordt ook verzorgd door Lisa. Door de combinatie van deze twee bedrijven kan Lisa jouw kernwaarden helpen vertalen naar marketing én styling.

Enthousiast geworden of heb je nog vragen?

Plan dan een vrijblijvend telefonisch gesprek met ons via het contactformulier. We zijn ontzettend benieuwd naar jou en je bedrijf! Direct mailen mag ook, naar djana@daysinjune.com.

[contact-form-7 id=”7781″ title=”Reveal your brand – aanmelding”]

Inspiratie opdoen?